29-08-08

Training

Buiten onze go-car race werd er ook nog gelopen. Dinsdagmorgen had ik een intervaltraining gepland (voor we naar De Haan vertrokken). 13 km trappen-training, versnellingen van 200-400-800-400-200. Na 3 km inlopen trok ik het park van Brecht in voor enkele rondjes .. tempo zat iets lager dan de voorgeschreven 27 sec/100m ( 30 sec vond ik al een hele prestatie ). Na mijn training valiezen pakken en vertrokken we richting De Haan .. inchecken in het hotel en naar het strand. Pootjebaden was er niet bij, maar de gasten konden zich eens uitleven met hun kite. Tegen de avond een hapje eten .. Frank kon helaas geen vakantie nemen, dus het werd een uitstapje alleen met de gasten .. De volgende keer maken we dat goed, dan laten we die gasten thuis Tong uitsteken.

Woensdagmorgen "ladiesgocarmarathon" (zie mijn berichtje van gisteren). Na de Go-Car uitspattingen heb ik nog een strandloopje gedaan van 10 km ..

Donderdag, na het ontbijt, wandelen, kiten, een beetje lezen op het strand. Maar tegen de middag was het voor mij welletjes .. Het beloofde zonnetje kwam niet, dus dan maar terug naar huis rijden. Ik had nog een duurloopje van 15 km op mijn planning staan, het werden er slechts 11. Ik was vrij laat vertrokken en ik moet toch weer wennen aan het lopen in het donker. 11 km aan avg van 6 min/km.

Vandaag, mijn laatste vakantiedagje, rust, 34 km in 3 dagen en een go-car race van 24 km .. een dagje rust is welkom. Mijn beentjes en rug hebben/hadden het nodig.

15:42 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Had het nog just zo gedacht dat ge je beentjes ging gaan strekken , ons Edithje is veel te gedreven , rust goe en dan er weer tegen aan ,mercie voor de fotookes (als ik ze bekeek ,zag ik alles weer voor me) :-)

Gepost door: Katrien | 29-08-08

Weeral knappe prestatie's geleverd deze week . Waar zijn die foto's toch ? Of mogen wij ze niet zien ? :-)

Gepost door: coach mario | 29-08-08

De commentaren zijn gesloten.