05-09-08

Aanpassingen

Terug naar school, terug aan het werk, baskettrainingen, files .. en ga zo maar door. Het "normale" leven is terug begonnen, wat maakt dat het weer wat moelijker is om daar looptrainingen in te passen. Dinsdag, tijdens Thomas zijn training, liep ik met de club een kleine 14 km .. geen versnellingen .. het was veel te slecht weer om alleen de velden in te trekken en ik had wel zin om in groep te lopen, wat kletsen, niet op snelheid letten, gewoon met de groep mee. De regen zorgde voor de nodige afkoeling, een zalige training.

vergaderingWoensdag, ganse dag vergaderigen en ik was veel te laat thuis, het enige wat ik nog net kon doen was eten, in de zetel ploffen en op tijd gaan slapen. Geen 10 km loslopen. De benen, maar vooral het koppeke, wilden niet !!! Achteraf had ik hier spijt van want een klein toerke lopen had misschien wel deugd gedaan.

Donderdag stond er een lichte training (6 km) op mijn planning, maar doordat ik volgende week de ganse week op cursus mag/moet in Wuppertal, en ik waarschijnlijk niet veel zal kunnen lopen, mocht ik enkele aanpassingen doen aan mijn schema. Het werden er 17 in plaats van 6. Samen met Homer trokken we richting Station Noorderkempen en zo de velden in, na 5 km splitsten onze wegen, Homer liep rustig terug naar huis en ik deed er een extra grote lus bij. Ik zal wel moeten oppassen voor Einhoven, het haaswerk zal niet gemakkelijk zijn, een week na de marathon van Keulen .. ??!!!!

week

Er staan 3 trainingen op mijn planning volgende week waarvan een lange duurloop op woensdag. Wuppertal is vrij heuvelachtig en het centrum is nu niet de ideale plek om 's avonds, na een ganse dag cursus, te gaan lopen. Een fitness is er ook niet in 't hotel .. Ik kan misschien wat rondjes doen in mijn kamer .. In ieder geval de loopschoenen gaan mee de valies in .. je weet maar nooit .. al was het maar om van kantoor naar het hotel te lopen (is ongeveer 1 km ???).

Zondag mijn eerste lange duurloop, 28 km .. en deze keer ga ik toch nog eens proberen om vroeg op te staan (na de middag basket).

En dit weekend wordt er niet gefeest !!!! Volgende week weer wel !!!! Er is er ene jarig volgende week !!!

22:59 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Waar moeten we zijn volgende week ?? :-) ik weet wie er verjaart !! de "Snotneus" !!! we gaan er eentje tegoed houden van het feestvarkentje !! plezier morgen met je 28ertje (ik mag hem deze middag lopen ;-))

Gepost door: Katrien | 06-09-08

hopelijk lukt het je toch nog in Wuppertal om daar ook te gaan lopen, al zijn het maar korte trainingskes hé.
'k Heb ondertussen beslist om de week na Keulen maar niet naar Eindhoven af te zakken voor de halve marathon. Heb mijn lesje nu wel geleerd met die voetblessure ;-)

Gepost door: Ruthje | 06-09-08

Homer Jaja, volgende week zaterdag is onze Homer jarig.
Dat zal weer een knalfeestje zijn.

ps : Wanneer beginnen jullie met het bouwen van de champagne-fontein ?

Gepost door: frank spencer | 06-09-08

Feestjes!! Jullie kennen er iets van, en ook sterk dat je met zo'n druk werkschema nog tijd vind om je voor te bereiden op 2 marathons!

Gepost door: Wendy | 06-09-08

Maak er anders een heuveltraining van in Wuppertal. :)
Voor morgen, join the club. :)

Gepost door: Gert | 06-09-08

De commentaren zijn gesloten.