06-09-08

nog meer aanpassingen

Ja, vandaag was het weer van dat .. gisterenavond kreeg ik telefoon van de tennisclub of ik dit weekend kon komen spelen, kwart finale van het zomertornooi. Pff, hoe moet ik dat inplannen .. zondag basketten, in de late namiddag naar Wuppertal .. mijn duurloop .. lange versnellingen op zaterdag .. grrhhhrr !!!

Maar met een goede planning lukt het meestal wel .. lang slapen (ja dat moet ook gebeuren), tot 's middags in pyjama rondlopen (moet kunnen) en dan om 1u gaan tennissen en we hebben gewonnen (dus volgende weekend weer van dat). Na de match mijn lange versnellingen van 1 en 2 km. Het eerste deel van de training (= 10 x 100 meter versnellen) had ik tijdens de tennismatch al gedaan. Dus rustig inlopen tot aan de vaart en daar even vlammen .. 3 x 1000 - 2000 - 1000 .. De wind was ondertussen al iets minder, en de zon was er ook al goed doorgekomen. Een ideale training. De versnellingen van 5.15 - 5.20 gingen me echt goed af .. ik heb ervan genoten, het ging zelfs heel goed, sneller dan voorzien (ook de stukken dat ik wind op liep).

lange versnellingen

Na de training nog even naar de Decathlon voor wat extra loopspulletjes, een multifunctionele sportzak met veel verschillende zakjes .. een halflange loopbroek, een loopshirt met lange mouwen .. tja, ik zal nog veel moeten lopen deze winter !!! De loopschoenen zijn in feite ook aan vernieuwing toe .. maar dat zal voor één van de volgende weken zijn. Ook zijn we eens gaan loeren bij de fietsen, want het begint wel te kriebelen voor die triathlon, volgend jaar wil ik daar toch wel eens van proeven. Maar ja, voor een triathlon heb je wel een fiets nodig en daar ken ik absoluut niks van .. mij kunnen ze alles in mijn nek draaien .. alles tips zijn dus welkom. Nadien nog eens langs de pizzahut .. mmhh lekker .. probleem is dat wij daar altijd zoooo lang moeten wachten .. En nu de beentjes laten rusten ..

Onze inschrijvingen voor Eindhoven (halve Marathon) zijn ook doorgegeven !!!

21:58 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

wow Wat heb jij gegeten Elasti dat je zoveel energie hebt? Knap zenne. Ik heb ook wel zin in die thriatlon maar ik kan dus écht niet goed zwemmen, enkel schoolslag en daar geraak je niet mee vooruit. tegen dat ik gedaanheb met zwemmen is iedereen al gefinisht. Maar 'k zou het wel eens leuk vinden. Veel lopen deze winter? Heb je al plannen voor 2009 misschien ??? ;-)

Gepost door: Julie | 07-09-08

bezig bijtje ! Blijkbaar grootse plannen voor deze winter?
van fietsen,ken ik ook niet veel,dus kan je jammer genoeg niet helpen,ik weet alleen dat je er ferm op moet werken als er tegenwind zit!!!!!!!

Gepost door: patrick aerts | 07-09-08

Amai grootste plannen zo te lezen, we gaan nog wat kunnen verwachten volgend jaar, mooie training trouwens...

Gepost door: Stofke | 07-09-08

sterk beestje! jij bent toch wel een sterk beestje ze! Je lichaam kan zo veel! WAAAUW! en proficiat met de overwinning.
Van die triathlon gaan we samen proeven he! Ik kijk er al naar uit.
Wat fietsen betreft...ik zou je graag raad geven maar ken er eigenlijk zelf niets van... heb blindelings de raad van een paar vrienden gevolgd en daarna kan je niet anders dan de winkel/verkoper vertrouwen.

Waar wil je gaan? Ik hoor vaak positief over Oostvogels.

Groetjes

Gepost door: Tinne | 07-09-08

Altijd druk en rust is dan ook wel lekker!.
En toch mooi ingepland allemaal en leuk om je dan ook in Eindhoven te zien op 12 Oktober!.
En een fiets is altijd lastig, heb niet echt tips!.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 07-09-08

Fiets Ga naar een goede fietsenzaak in je buurt en laat je daar informeren. Die mensen kennen daar toch echt het meeste van. Wat vooral belangrijk is dat je heel duidelijk kan aangeven wat je ermee wil doen. Men moet geen superfiets hebben als hij a.h.w. maar 1 keer per maand buitenkomt. Bepaal ook je budget op voorhand want een koersfiets kan je kopen aan €1000, maar ook aan veelvouden hiervan. En er bestaan echt wel juweeltjes van fietsen waar je echt bij kunt staan kwijlen, zo mooi, allé ik dan toch.
Tot in Mol. :)

Gepost door: Gert | 07-09-08

Pizza hut! Jammieee!!! Leuk dat je gewonnen hebt, en alles wat je wou doen perfekt in het schema pastte.
Wij moeders kunnen nogal organiseren hé ;-).

Gepost door: Wendy | 07-09-08

Wat een plannen! Triathlon...Jij bent van weinig uitdagingen bang, zo te lezen.
Het looponderdeel zal wel met 2 vingers in de neus passeren. Fieten en zwemmen zal kwestie van training zijn. Veel succes!

Gepost door: Sandy | 07-09-08

Ik heb de blogjes van de 3 angels weer gehad .
En ook jij blijft zeer goed bezig . Je zal in keulen zonder het zelf als doel te hebben , weer een pr. lopen . Je bent gewoon niet tegen te houden !
Info over de fiets , ga ik mailen !

Gepost door: coach mario | 07-09-08

Chique dinges Waar zal dat allemaal eindigen? Als jij zo gedreven traint voor een triatlon als voor de marathon laat ze dan maar al een ticket voor Hawaii reserveren.

Gepost door: Marc | 07-09-08

Ben ivm de Olympische Spelen een tijdje niet op je weblog geweest. Was ff bezig maar ben weer helemaal bij. Mooie schema's en flink wat km's ... ik ben er ff stil van.

Gepost door: Bjorn Paree | 07-09-08

Ik wil ook voor de (recreatieve) thriathlon gaan. Een club heb ik al gevonden (bij wijze van spreken aan mijn achterdeur) en dit jaar begin ik met lessen verbetering techniek vrije slag. Dit jaar wordt het lopen en zwemmen, volgend jaar zien we wel. Ik merk dat ik gewoon geniet van die sporten en dat ik het lastig vind om elke dag dezelfde sport te doen. Alvast veel succes (ik vermoed dat jij met je kunen voor de officiele afstanden gaat ?)

Gepost door: Kaat | 13-09-08

De commentaren zijn gesloten.