07-09-08

Eerste dertiger voor Keulen

Wat een drukte !!! Vanmorgen om half 8 ging de wekker .. pfff .. ja, als ik een dertiger wil doen vandaag moest ik opstaan … Ik draaide me nog een keertje om. Vorige nacht was ik Matthijs gaan halen .. Hij was naar Laundry Day geweest !! Uiteindelijk was het 2u toen ik in mijn bed lag en 3u vooraleer ik sliep .. de lookbroodjes van de Pizzahut lagen op mijn maag.

Om 8u ben ik toch opgestaan, te laat om met de buurman en zijn maatjes te gaan lopen dus moest ik het zelf doen .. Ik vroeg of Homer met me meeging, maar die had precies nog geen zin om te vertrekken. Dan maar eerst rustig een koffietje, boterhammen met choco en via Rijkevorsel naar Hoogstraten, naar mijn ouders, en terug. Mijn nieuwe drankgordel mee, een Squeezy !! Ja, alles moet worden uitgetest. Ondertussen was het ook nog beginnen gieten .. waarom niet !!

Ik liep richting vaart en zo naar St Lenaarts, ik had Radio 1 opstaan voor het nieuwe programma van Friedl. Interesante gesprekken over boeken en mensen. Ik ben geen echte lezer, alhoewel ik heel graag een boek lees, maar ik lees alleen maar tijdens de vakantie. Ik zou willen dat ik meer las. Zo heb ik mij nu voorgenomen om minstens 1 boek per maand te lezen, zoniet komt het er gewoon niet van.

Ik liep langs de grote baan richting Rijkevorsel, de auto’s zoefden voorbij, zo kon ik amper het programma horen. Om 10h was het gedaan en begon er een Eucharistieviering .. niet echt motiverend om te lopen, gauw even terug op Donna.. Ondertussen had ik al 10 km in de benen. Na 16.5 km kwam ik bij mijn ouders aan, mijn ma bood mij direct een kopje koffie aan, daar had ik wel zin in, maar tijdens de marathon krijg je ook geen kop koffie met een koekje (misschien in Keulen wel???). Mijn Squeezy zorgde voor extra energie, een beetje water, een sanitaire stop en terug weg. Nog een kleine 13 km te gaan. Ik rekende en kwam uit op, ja, 30 km. Dan maar de kortste weg terug naar huis, weer langs de grote baan waar de wagens ronds mijn oren zoefden. Een lange baan van ongeveer 4 a 5 km, daar kwam precies geen eind aan. Na 29.5 km was ik thuis, ik was blij dat ik thuis was, had niet echt veel last gehad van de kilometers.

Ik had meer last van het rushen in de douche, gauw eten, naar den basket, valies maken en dan naar Wuppertal. Rond 5u stuurde Thomas, die bij een vriend was een sms “kunt gij mij komen halen” .. Toen kreeg ik het even moeilijk en heb ik toch maar mijn ma ingeschakeld, bedankt ma.

Rond 19u ben ik dan vertrokken, Homer was nog niet thuis Huilen.

Ik ben nu in mijn hotelkamer en kan ik even tot rust komen (misschien een stukje in mijn boek lezenKnipogen). De loopschoenen heb ik bij, maar of er wordt gelopen, weet ik nog niet. Misschien niet slecht om het deze week wat rustiger te doen .. Ik sluit de week af met 77 km in de benen.

eerste lange dl

22:49 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Amusiert dich mor aan bisschen in Deutsland!

Gepost door: Homer | 07-09-08

amai, een stevige trainingsweek achter de rug! En knappe lange duurloop! Veel succes met je werkweek in Wuppertal!

Gepost door: Ruthje | 08-09-08

Bijna 30 km alleen lopen, dat is een knappe training.
Gisterenmorgen rond 10u45 gingen we ons Liza ophalen naar een volleybal-tornooi waar we nog haar laatste match meepikten en onze radio stond ook op radio 1. Het kunt waarschijnlijk wel denken welk commentaar we kregen van de andere kinderen: verzet dat maar :-)

Gepost door: Spencerwoman | 08-09-08

Laundry day Mijne jongste zat ook op Laundry day en de laatste trein naar Mechelen was afgelast. Was ik blij dat de ouders van zijne maat hem gingen ophalen. :)
Trouwens, die sms-kes om 1 van de gasten op te halen zijn bij ons ook nogal populair. LL zaterdag nog midden in mijn training van mijn dochter. Kinderen hé, je hebt ze voor je leven. :)

Gepost door: Gert | 08-09-08

Knappe training, ik word er jaloers van ;-)

Gepost door: philippe | 08-09-08

Lopen met de eucharistieviering op je mp3 : geweldig, daar krijg je echt een "boost" van ...

Knappe dertiger !

Gepost door: frank spencer | 08-09-08

Ziej gi were allene up draai :-) ewel mercie !! zeg knap 30er(tje) Keulen gaar super worden meiske !! ge gaat da zien !! nog veel (werk)plezier ginds

Gepost door: Katrien | 08-09-08

radio 1 op zondagmorgen, zie je wel dat lopers zot zijn :)

Gepost door: jogginggirl | 09-09-08

Geniet maar van de rust! Na zo'n trianing meer dan verdiend!!
Ben eens benieuwd, op de weblogtraining ga ik voor de eerste keer een dertiger doen. Hopen dat ik ga kunnen volgen:-). Groetjes
En tot dan!!!

Gepost door: Wendy | 10-09-08

Knappe training. Altijd lastig die lange lopen alleen. Veel plezier met het werk in Duitsland.

Gepost door: yves | 10-09-08

karakter Jawadde, da's karakter hebben, op zondag opstaan om 8u na 5 u slaap om in de gietende regen te gaan lopen.... Chapeau! Veel plezier in Wuppertahl!

Gepost door: Julie | 10-09-08

De commentaren zijn gesloten.