11-09-08

Wuppertal - woensdag

Maandag, na de eerste dag cursus gingen we met de groep naar een gezellige pizzeria. Net voor we vertrokken kwam één van de collega’s aangelopen, dus ik had al een running mate. Al gauw ging het onderwerp over sport, lopen, ook marathons. Een andere deelnemer had zelfs al een aantal marathons op zijn palmares staan, de laatste was zelfs heel extreem, met een helling van 45% .. Al gauw hadden we een paar “running-mates”.
Dinsdagavond hadden we met ons team een diner. Een extra dagje rust was niet slecht, zeker na de lange duurloop van zondag.
Dus lopen was voor vandaag. Vandaag was de cursus iets vroeger gedaan dan de 2 vorige dagen, dus om 18u stonden we klaar in de lobby van het hotel voor onze training. Het centrum van Wuppertal nodigt niet echt uit om te lopen en één van de “locals” wist een mooi parcours op een oud treinspoor “Samba-trasse”, een traject dat door een park en door de ZOO loopt. Een mooi parcours, lichtjes hellend, veel wandelaars, fietsers en ook lopers, zachte ondergrond. We liepen een eindje richting ZOO en dan terug, goed voor een kleine 13 km – 1.14h. avg tempo 5.50h. Zo heb ik toch nog enkele km’s kunnen doen deze week. Nadien een clubsandwich en dan relaxen in bad. Alle dagen op restaurant gaan is niet aan mij besteed. Nog wat lezen en dan op tijd slapen, want morgenvroeg worden we verwacht om 7.30h. Ik ben toch blij dat ik heb gelopen, 3 dagen intensieve training over project management & statistieken is wel zware kost !!! Nog 2 dagen te gaan, pfff.

09:42 Gepost door edith gijsbregts in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ondanks je drukke agenda blijf je zeer sterk bezig !
echt knap !!

Gepost door: coach mario | 11-09-08

De commentaren zijn gesloten.