14-09-08

op schema

Ik ben nog altijd op schema, zelfs na een weekje cursus .. ik had niet echt gedacht dat ik zou lopen, 17 km's gelopen is toch niet slecht.

snoeptaartZaterdag was het weeral feest. Vroeg opstaan en vlug naar de bakker voor een verjaardagsontbijt !!! en een lekker taartje (snoeptaart). We hadden veel op onze planning staan en er moest nog worden gelopen. Na het wekelijkse bezoekje aan de Delhaize, vlug de loopkleren aan voor 3 km lange versnellingen aan marathon tempo (5.15 - 5.20) .. Ik denk niet dat dit echt mijn marathontempo gaat zijn, maar trainen aan dit tempo ging me wel goed af. Ik liep naar de vaart waar ik mijn 3 km versnellingen deed, het tempo lag zelfs iets hoger dan voorzien. Na het lopen gingen we naar Antwerpen, en nu ik dit schrijf denk ik aan die "button" .. Katrien, je hebt die nog tegoed !!! Winkelen voor de gasten, ik had ook nog graag wat rondgesnuffeld voor mezelf, maar daar kan ik beter wat meer tijd voor vrijmaken .. zonder de gasten. Nadien nog een hapje eten en dan terug naar huis !!

Training van zaterdag:

lange versnellingen

Vanmorgen tennis en basket .. en na de middag onze duurloop. Homer zou mij vergezellen op mijn 25 km duurloopje. Hij had netjes het parcours uitgestippeld, we liepen eerst naar St Lenaarts, via de vaart richting St Job en zo terug naar huis. Dat zou ongeveer een kleine 25 km zijn. Na 8 km ging het licht uit bij Homer, maar dat lees je op zijn blogje .. Het was wel even schrikken .. Hij had te weinig gegeten vooraleer te vertrekken, ik waarschijnlijk te veel, want mijn maag en darmen protesteerden. Tja, wie eet er nu een sandwich met prepare vooraleer te vertrekken voor een duurloop. Dat is om problemen vragen !!! Na het kleine voorvalletje liepen we verder .. het ging vlotjes, alhoewel ik Homer toch wel goed in de gaten hield. Na 21 km vond ik dat het genoeg was en zocht ik de kortste weg terug naar huis. Op 22.5 km kwamen we terug thuis .. Ik zal woensdag wel enkele km's meer doen. Een zalig badje en dan eten maken .. Alletwee terug op krachten komen. En nu de beentjes laten rusten.

20:45 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

sjieke training en algoe da je erbij was als eerstehulpverlener bij Homer!

Gepost door: Ruthje | 14-09-08

Een week zonder Elastimam is Homer duidelijk niet bekomen. Misschien wat weinig voedzaam binnengekregen bij gebrek aan de heerlijke maaltijden van jou?
Het gebrek aan aandacht heeft hij inmiddels ruimschoots ingehaald :-)

Gepost door: Sandy | 14-09-08

Een heel leuk weekendje zo te lezen ! en die voorvallekes ik ken dat :-( zou het niet van de snoeptaart geweest zijn :-)
goe bezig allesinds :-)

Gepost door: Katrien | 15-09-08

Heerlijk zo'n snoep taart en wederom een lange afstand getraind!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 15-09-08

Hou jij Frank alleen goed in het oog als hij eerst valt? Btw, misschien is 5.07 of 5.10 niet je marathontempo, maar misschien wel de voorgeschreven 5.15-5.20? :ppp

Gepost door: Gert | 15-09-08

Ocharme! Den Homer, straks even op zijn blogje het verhaal bijlezen. Jij hebt toch ook altijd van die volgeboekte weekends hé. Dat jij dan nog de tijd vind om je trainingen te vervolmaken.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 15-09-08

2 mooie trainingen alweer. Zo is de taart al snel weer weggebrand. Gelukkig was erbij toen Homer zijn klop kreeg.

Gepost door: yves | 16-09-08

Alweer een stevige training richting Keulen. Waarschijnlijk heeft Homer te veel fast-food gegeten terwijl jij weg was en is hem dat uiteindelijk zuur opgebroken.

Gepost door: Marc | 16-09-08

Straffe training op zaterdag en dat bij zulke lage hartslagen. Je zal het daar heel goed doen in Keulen.

Gepost door: Spencerwoman | 16-09-08

Mooie hartslag in verhouding met de snelheid. Goed bezig, alhoewel die paar kilometers er af ??? Straks sta je in Keulen aan bordje 40 en die laatste 2, die doe ik woensdag wel

Gepost door: cremke | 17-09-08

De commentaren zijn gesloten.