20-09-08

op het gevoel en op de muziek

Vandaag stonden er lange versnellingen op mijn schema .. maaaaar !!!! Gisterenavond had ik alleen maar zin om in mijne zetel te liggen met een dekentje ..  en vanmorgen En pleurs stond ik op met een rood oog, dichtgeplakt !! Man, man, wat een zicht .. goed dat de zon scheen want een zonnebril had ik wel nodig. Ik had al een paar weken last van een rood oog, maar zo erg had ik het nog nooit gezien. Omdat ik niks in huis had moest ik even langs de apother .. "oei, dat wil zeggen dat er een virale infectie is, en dat kan gemakkelijk 7 dagen duren" .. ik begon al te zweten, alsof ik koorts had. Dat maakte dat ik niet echt volle bak wilden trainen. HS in de gaten houden, in rust was die nog normaal, dus niks aan de hand (???) Ik twijfelde.

Ik vertrok richting vaart en ging daar wat km's doen, ik had een beetje druivensuiker mee. Het liep heel goed, eerste 5 km liep ik met de wind in de rug, geen problemen, snelheid was ok, HS ook nog goed. Ik liep verder, ik had mijn Ipod op de jaren 70/80 gezet .. gewoon zalig. Toen keerde ik terug, weer 5 km .. wind op kop !! geen probleem .. De muziek werd alsmaar beter .. de snelheid was afhankelijk van de muziek .. abcOp de muziek van ABC - Poisson Arrow kreeg ik een boost (dat was misschien van de druivensuiker .. of de combinatie van beide). Ik liep op wolkjes .. Runner's High .. was het dat, ik weet het niet, maar het was alsof ik op het topje van de wereld stond. Ik had ondertussen al 12 km gedaan, het was alsof ik er niet genoeg van kreeg .. jackson"Don't stop till you get enough", Michael Jackson in zijn gloriejaren. Op 500 m van thuis stak er een supersnelle Homer mij voorbij .. Mijn muziek stond loeihard en had hem niet horen komen .. Na 16 km was ik terug thuis .. Ik denk niet dat ik zou gekund hebben als ik ziek was .. Geen echte training volgens het schema, maar lopen op het gevoel en vooral op het ritme van de muziek is echt super !!! Morgen een 32-er in Mol .. webloglooptraining .. en het wordt mooi weer .. Tot morgen!!!

19:59 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik kijk echt uit naar jullie komst ! En ja , het weer is weer prachtig !!

Gepost door: coach mario | 20-09-08

oog oeff.. ik hoop dat je oog weer snel de normale kleur heeft. Lekkere muziek voor een heerlijk loopje!.. enneh.. het wordt het weekend van de duurlopen. Have fun met je 32 in Mol!

Gepost door: ronald | 21-09-08

't Amusement straks!

Gepost door: Spencerwoman | 21-09-08

mol En, hoe was het in Mol? De 32-er overleefd? 't Was wel moo weer he? En hoe is het nu met je oog? Da's wel even schrikken!

Gepost door: Julie | 21-09-08

De commentaren zijn gesloten.