10-10-08

Eindhoven

Enkele nabeschouwingen … Keulen was voor mij weer de max !! Elke marathon gaat beter en ik leer telkens van mijn fouten. Het merendeel van mijn trainingen heb ik netjes kunnen afwerken en ik ben niet ziek geweest. Heel veel pijn had ik niet tijdens het lopen, nadien toen we in de “uitloopstrook” naar de Marathon Expo gingen, toen kwam de echte pijn. Het eten en drinken op dat parcours heb ik zelfs niet opgemerkt. Het enige dat ik wilde was naar binnen, naar huis, lekker warm in mijn wagen. Zoals vele lopers en supporters waren we verkleumd na de marathon. De gevreesde verkoudheid of longontsteking is uitgebleven. Maandag had ik nog een dagje verlof om de beentjes te laten rusten. Ik moest nog een aantal boodschappen doen en deed alles in een slakkegang tempo. Dinsdag terug gaan werken, gelukkig hebben we een lift want de trap afgaan was geen zicht.

Woensdag was alle stijfheid verdwenen.. een marathon zondag zou wel een beetje te veel zijn, een halve dat zou wel moeten lukken. Hopelijk is het tempo van Homer niet te snel.

 

nadenkenOndertussen maak ik ook al plannen voor volgend jaar, een voorjaarsmarathon, Antwerpen was voor mij super, maar de 10 miles in Antwerpen is nog altijd het massa-evenement. Ik twijfel !!! Er staan een aantal alternatieven op mijn lijstje, maar er moet ambiance zijn, veel lopers, veel supporters. Dus ik zoek nog wat verder.

 

Om 10h, zondagmorgen spreken we af voor de gezamenlijke foto aan de ondergrondse parking, het wordt mooi weer, we kunnen zeker de foto buiten nemen (rond half 11). De start van de halve marathon is om 14h, daarom stel ik voor om op dezelfde plaats - 13h -  af te spreken. Na de foto kunnen we samen naar onze startbox gaan.

See you all in Eindhoven !!!!

11:49 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

plezier! Veel plezier in Eindhoven! Keulen was inderdaad de max, een hele sfeervolle marathon, alleen jammer van het weer. Wij gaan volgend jaar naar Luxemburg.... volgens Koen VS héél leuk....

Gepost door: Julie | 10-10-08

Veel plezier en inderdaad dat Homer maar niet te snel optrekt zodat je op 't gemak kan meelopen.
Wat dacht je van de Marathon van Rotterdam op 5 april? Een snel en vlak parcours en duizenden loopgekke Nederlanders....

Gepost door: Spencerwoman | 10-10-08

Heel veel succes in EHV !! Apart dat je na zo'n fantastische Marathon in Koln alweer aan de start staat van de Halve in EHV... Viel SpaB

Voorjaars Marathon ? Wat dacht je van Rotterdam ?

Gepost door: Bjorn Paree | 10-10-08

PR! Waarom gaan we niet voor een PR zondag?

Gepost door: Francis | 10-10-08

Tot zondag!!! Ik hoop jullie zondag in mijn woonplaats te mogen begroeten! Ik probeer om 13.00 uur even naar de parkeergarage te komen.

Gepost door: M@urice | 10-10-08

Top herstelt hoor en Eindhoven gaat leuk worden.
Alvast sucses en ik ga je zien.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 10-10-08

Stijfheid Gelukkig hebben we hier ook een lift op het werk. Normaal neem ik die nooit, maar gisteren en vandaag vind ik deze echt wel nuttig. Hopelijk is morgen de stijfheid bij mij ook helemaal weg. Morgenavond staat immers alweer een JCA groepsloopje gepland. En zoals de traditie het wil, na Eindhoven met "stutjes met euflakke en gekapt". De verloren kilo's zullen er snel weer bij zijn.

Gepost door: cremke | 14-10-08

De commentaren zijn gesloten.