30-10-08

keep on swimming

Nog steeds geen meter gelopen, wel gezwommen. Na mijn kuiswoede van dinsdag voelde ik gisterenmorgen elk spierke in mijn lichaam. Eerst mijn koffietje, krantje, blogjes lezen, dan Thomas uit zijn bed gezet en wij naar den decathlon voor een badpak, een zwembroek (voor Thomas) en zwembril. Om half 12 waren we in het zwembad, niet veel volk, we hadden zelf 2 banen voor ons alleen. Zalig. Ideaal moment om wat te oefenen. Ik heb liggen puffen, zuchten .. maar tegen het einde van de training had ik min of meer door hoe het moest. Normaal gezien lijkt een half uur zwemmen een eeuwigheid, maar deze keer heb ik er echt van genoten. Gisterenavond werden we verwacht bij mijn ouders voor een lekker dinertje voor de verjaardag van mijn ma !!! Weeral feest !!

Vandaag een dagje shoppen in Eindhoven, met mijn ma, mijn zus en haar dochter, een echte tiener. Met je dochter winkelen is toch anders dan met de zonen. Ik heb er echt van genoten. Dat moeten we nog eens doen.

Na het shoppen, nog een klein uurtje zwemmen. Ik ging baantjes trekken en de gasten profiteerden van het plonsbad, turks stoombad .. Het ging echt goed. Ik heb zelfs 55 min gezwommen. Ik had nooit gedacht dat crawl zo vermoeiend was. Dus het werd een halve baan schoolslag en een halve baan crawl .. en dan stilaan opbouwen tot ik de volledige baan in 1 keer kon overzwemmen, in feite net zoals bij start to run. Ik moet ergens beginnen he !! Toch zal ik blij zijn als ik terug de loopschoenen kan aantrekken.  

21:33 Gepost door edith gijsbregts | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

proficiat met je vorderingen ! uurke crawl is best goed voor de conditie (en idd lastig in het begin) maar 't vlot precies goe en je hebt er al plezier aan : tof !

Gepost door: jogginggirl | 30-10-08

Triatlon? Op d'n duur nog eens een triatlon;-)?

Gepost door: Tiny | 30-10-08

Misschien komt de fietsaankoop er toch? Ik vind het alvast heel sjiek van je dat je gaat zwemmen, en ik hoop dat de loopschoentjes snel terug aankunnen!

Gepost door: Wendy | 30-10-08

triathlon Binnenkort rij je met de fiets naar het zwembad, daar een urreke zwemmen, en terug naar huis lopen he. Ik een ver verleden ben ik ook zo zot geweest om dit te doen hoor ... See You

Gepost door: Dirk De Groof | 30-10-08

Zwemkledij wij naar den decathlon voor een badpak, een zwembroek (voor Thomas).

Best dat de zwembroek voor Thomas was, andersom zou wel raar geweest zijn! :)

Gepost door: Gert | 30-10-08

Winkelen met de dochter ........Ik heb nu geen zonen . Maar wat volgens mij zeker een groot verschil is daar tussen ? De inhoud van je geldbeugel als je thuis komt !
Nog 3 dagen rust voor mij , endan vliegen we er weer in !!

Gepost door: coach mario | 31-10-08

waterrat Uurke crawl ... ben al moe als ik er aan denk!

Gepost door: Koen | 31-10-08

crawl Knap hoor uurke crawl,fysiek ook zwaar maar ik hou er ook van,maar schoolslag kan ik een ganse dag en crawl met moeite een lengte of vier! Mijn techniek is ook niet meer wat hij is geweest hoor,nu links,rechts ademen,vroeger twee maal LR ,maar er zal al sleet op komen!!!
Toch tof bezig jij!!! Dat komt prima in orde.
grz
Patrick
http://bloggen.be/funrunner/

Gepost door: Patrick | 31-10-08

zwemmen en shoppen das een heel andere spieren dan lopen hé :-) plezier vanavond met Daens

Gepost door: Katrien | 31-10-08

triatholon Droomde jij niet stiekem van een triathlon?Dan zal je later nog baat hebben van die zwemtrainingen. Leuk dat de jongens ook meedoen, vooral ook Thomas. 'k Kan me héél goed inbeelden dat het voor hem lastig is niet te kunnen basketten. tOch al goed dat er geen gips meer is! Hopelijk kan j snel weer lopen!

Gepost door: Julie | 01-11-08

De commentaren zijn gesloten.