01-12-08

Inspiratie

De inspiratie is zoek .. bloggen is tegenwoordig prioriteit 38 .. ik sta zowat 256 blogjes achter .. toch volg ik de PR verhalen van Kasterlee, Ursel, Keiheuvel. In de krant vind ik af en toe blogsters die een derde en vierde plaats halen op wedstrijden .. Proficiat allemaal.

Terug naar vorige week .. mijn avondje uit met mijn pa en broer .. Jerry Lee Lewis, een mooie avond, onze pa heeft ervan genoten, en ik ook. Op die leeftijd nog zo'n concert geven is wel echt de max.

Vrijdagmorgen nog even een korte snelheidstraining .. die had ik beter niet gedaan, elke 500 m moest ik stoppen, ik had enorme steken in mijn buik, wss teveel koffie gedronken voor ik vertrok. Na 5.5 km ben ik terug naar huis gegaan, het liep voor geen meter.

Geen training op zaterdag .. De lange duurloop is voor zondag, na de basketmatch vertrok ik. "Plantenspuitregen", ideaal voor een verfrissing. Ik liep in een grote boog rond Brecht, naar de vaart en zo terug naar huis. Op 3 km van ons huis kwam ik Homer tegen, hij was op weg naar huis, ik wilde perse mijn 15 km doen, dus nog een extra ommetje.

Op 14 dec, loopt onze club loopt in Burcht  .. een kerstloop van 5 en 10 km .. meer info op www.swin.be. De Kerstcorrida in Deerlijk valt weer samen met 2 basketwedstrijden. De Q Santa Run staat ook op de planning .. mooie start van de Kerstvakantie !!!!

 

21:37 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Dat is normaal hé dat het nu even rustiger is, maar volgende maand vlieg je er weer in precies, 2 wedstrijdjes in 1 maand. En daarna beginnen met de voorbereiding voor Rotterdam.
Grt

Gepost door: Wendy | 01-12-08

Inspiratie Dat is ergens logisch dat er in een periode tussen twee marathons minder te vertellen valt op een loopblog.
Bloggers zijn geen broodschrijvers en in een hektische periode is een berichtje schrijven ook prioriteit 38.
Wat niet wegneemt dat het hier steeds leuk is om eens bij te lezen.

Gepost door: frank spencer | 01-12-08

Heel normaal Je hoeft je toch niet te verantwoorden hoor , er zijn meer dingen te doen dan bloggen alleen , vb Facbooken ;-)) grapje !! nee ,als je geen wedstrijdjes tussenin loopt of er gebeuren geen uitspattingen is de inspiratie wel zoek , maar niet mee inzitten die komt wel bij het trainen van Rotterdam ,veel knuffels xxx

Gepost door: Katrien | 02-12-08

tijd ... tja, da's één van de enige dingen die je niet zomaar kan bij maken hé ...

Gepost door: geert | 02-12-08

Belangrijk, belangrijker, belangrijkst... Je kan nu eenmaal niet overal zijn en alles doen. Gewoon dat prioriteitenlijstje afwerken en dan komt dat allemaal weer dik in orde.

Gepost door: Marc | 02-12-08

Alles kan ook niet en zeker met deze drukke decembar maanden.
Veel plezier bij de wedstrijden.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 02-12-08

Je hebt een mooi geregeld maar druk leven . Dus soms moeten er dingen aangepast worden od gewist . 14 dec. Ik ga er proberen te zijn !

Gepost door: coach mario | 02-12-08

Het is precies overal een drukke periode en dan komen de voorbereidingen van de feestdagen er ook nog eens bij. Gelukkig dat je toch tijd vindt voor die joggings. Succes!

Gepost door: Smurfineke | 02-12-08

Ik dacht al... dat ik de enige was waar het soms voor geen meter loopt. En ja, druk druk druk, is precies het motto overal. Niks van aantrekken, komt wel goed.

Gepost door: Dirk De Groof | 02-12-08

Inspiratie ? ? Bij mij werkt het kijken naar films als "The Long Run" of "Fire on the Track" heel erg. Ook een wedstrijd om echt voor te trainen en naar uit te kijken kan een geweldige motivatie zijn.

Gepost door: Bjorn Paree | 03-12-08

Burcht Dat had ik eigenlijk ook aangekruist, tot ik besefte dat mijn dochter dan 20 wordt. ;)) Misschien tot in Leuven de 28ste op de Kerstcorrida.

Gepost door: Gert | 03-12-08

periodes Er zijn zo van die periodes waarin de inspiriatie even weg is, is helemaal niet erg en komt ook vast en zeker weer goed. vooral doen waar je zin in hebt! Veel plezier met de loopplannen!

Gepost door: Julie | 06-12-08

De commentaren zijn gesloten.