07-12-08

kilometers

We zijn weer een weekje verder, Kerstmis komt dichterbij, overal kerstversiering, kerstshoppen, ook bij  ons, Homer heeft zijn literaire kunsten bovengehaald om dit te omschrijven .. Hoe hij het doet weet ik niet ..

Er werd deze week ook nog gelopen, de intervaltraining van dinsdag startte ik samen met Homer, na 2 km warmlopen begon ik aan mijn 500 meter versnellingen. Mijn Garmin was niet geprogrammeerd dus het ging een beetje op gevoel, soms een beetje sneller of een beetje minder, tellen tot 120 is voor mij ongeveer 500m. Zo moet ik niet om de haverklap op mijn garmin kijken. Na 10 km draven was ik terug thuis. Snelheid zat goed, maar kan nog een beetje beter ..

Dondagavond, afspraak bij de chinees, lopen was voor vrijdagmorgen. eerst de gasten naar school gebracht. Matthijs voor zijn eerste examen, Thomas had een weddenschap afgesloten met de leerkracht. Als die gasten zich verkleedden als zwarte piet, zou de juf als Sinterklaar komen. Nadien deed ik mijn wisselloopje, 10 km draven afwisselend een km aan 4.45 min/km en een km loslopen. Nadien nog een halve dag werken en dan gaan shoppen .. Zaterdag vervolg, weeral shoppen .. het is nu genoeg geweest .. het is leuk, maar er zijn grenzen en het mag vooral niet te druk zijn. De kadootjes liggen te pronken onder de kerstboom !!

Na al dat kerstshoppen ben ik nog even gaan zwemmen, een kleine 40 minuten baantjes trekken .. het gaat goed, nu alleen nog een beetje werken aan mijn techniek.

Vanmorgen liep ik samen met Homer naar de Brechtse Heide, stralende zon, veel MTB'ersWenkbrouw ophalen .. ik was geladen met camera, drinken, druivensuiker ... soms moest ik rare bokkesprongen maken om niet uit te schuiven in het slijk ..  na 12 km arriveerden we terug aan de startplaats, waar ik mijn wagen had geparkeerd. Homer reed met de wagen naar huis, ik deed er nog een lusje bij. Totaal 16 km gelopen. Na onze gezamelijke training nog even de studenten verwennen. Een extraatje mag wel in de examentijd.

20:21 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Gaat weer als vanouds? Volgens mij ben je weer aardig op de juiste weg terug!! Wens je studenten succes!

Gepost door: Tiny | 07-12-08

Ik had op facebook al de fotookes van "Homer die loopt" gezien.
Ik denk dat je terug goed op weg bent....

Gepost door: Spencerwoman | 07-12-08

mooie loop ! leuk hé met dit weertje zo kmtjes afhaspelen ! ps bedankt voor het smsje met de verjaardagswensjes was leuk ,we waren juist aan het lopen met de Flacskes ze wisten direct wie jullie waren "die snelle" van in Eindhoven klonk het :-))))

Gepost door: Katrien | 07-12-08

Leuk om zo samen met het ventje te lopen hé. Veel succes aan de studenten in huis, soigneer ze maar goe (maar dat doe je natuurlijk al!).
Grt

Gepost door: Wendy | 07-12-08

zwemmen Ik ben eigenlijk beginnen lopen om dat de zwemclub uren niet meer in mijn werkuren paste.Lopen kun je elk uur van de dag.Ik zou het wel eens leuk vinden om de bloggers eens zwemles te geven.Als je tips wild in verband met zwemmen .Je mag altijd wel eens reageren.

Gepost door: stefkerun1 | 07-12-08

zwemmen... hoeveel baantjes doe jij zo op 40 min.

Heb jij kerstvakantie? Heb je vaste dagen waarop je probeert te zwemmen.

Een topfotografe heb ik gezien! Leuke fotookes van Homer.

Gepost door: INvormTinneke | 07-12-08

Goed bezig Volgens mij ben je zeer goed op dreef houden zo.Mooie duurloopkes en pittige intervallen.

Gepost door: anita | 08-12-08

Zalig lopen dit week-end. Zeker als je het met z'n tweetjes kan doen.

Gepost door: yves | 08-12-08

Amai, sterke tijden toch allemaal zene. Als ik uw tijden zo lees, dan ben ik toch nen echte prutser hoor. Als ik ooit 4.45 min/km kan lopen op een tiental km, spring ik een gat in de lucht. Is voor mij wel wishfull thinking hoor. Knap !

Gepost door: Dirk De Groof | 08-12-08

? en ligt er nu al een cadeautje voor jou onder de kerstboom ?
Mooie foto's op fb trouwens ! :-)

Gepost door: Chris | 08-12-08

Hier maar ene student, de andere zit in Leuven, oef! ;)

Gepost door: Gert | 08-12-08

De commentaren zijn gesloten.