12-12-08

Incredibles

incrediblesVanavond op tv, The Incredibles. In die tijd is "Elastimam" geboren. Toen die film uitkwam, maakten wij kennis met MSN Messanger. Ons gasten zaten op MSN, ik moest dat ook eens uittesten, maar met een nickname (ondertussen gebruik ik het helemaal niet meer). Een nickname die met een E begint .. Vroeger, toen ik nog een klein meisje was, was ik heel soepel, turnen was destijds mijn favoriete bezigheid. Dus Elastimam was voor mij een ideale nickname ..

Dinsdag stond er een stevige snelheidtraining op de planning. Samen met Homer deed ik de opwarming, na 2 km versnelde ik. 1 en 2 km versnellingen aan 4.30 min/km. Dat was net iets te snel. 1 km lukte nog net, maar 2 was niet mogelijk.

Donderdagavond had ik veel te laat gewerkt, dus de training werd naar vanmorgen verschoven. Een wisselloop, 1 km loslopen en 500 meter aan 5 min/km. Had ik dat goed gelezen, 5.00 min/km en dat 500 meter .. dat was een makkie. Goed he !!! Ik heb die training dan ook netjes afgewerkt, totaal 10 km gelopen. Nadien gaan werken.

Vanavond kwam de fitbus weer in Brecht .. en raar, maar mijn conditie is er op vooruit gegaan. Vorige test was 1 week voor de marathon van Keulen. Blijkbaar heeft het te maken met mijn snelheidstrainingen van de laatste weken. Het zwemmen zal er ook wel voor iets tussen zitten. Morgen ga ik weer baantjes trekken. Toch begrijp ik het niet. De verhouding spier/vet massa, die was minder goed en daar verschiet ik niks van, dat zie ik wel aan de weegschaal. Ik moet dringend terug lange duurlopen doen aan een lage hartslag, zo zou ik mijn vetpercentage terug naar beneden kunnen halen, vertelden ze me.

Na de feestdagen begin ik ook aan mijn gezondheidsdieet als voorbereiding voor Rotterdam. Ik ben ondertussen ook ingeschreven voor Rotterdam .. de bevestiging van de inschrijving duurt alleen wat lang .. hopelijk is alles in orde, want vanaf maandag betaal je bijna het dubbele ..

Update: vanavond 1h gezwommen totaal 1.5 km ..

22:12 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

tja centjes naar het verre buitenland krijgen kan wat duren :-S

Edith, morgen werk ik tot 13u. Ten laatste om 14u op de fiets. 15u in zwembad stadspark Turnhout. 45 min baantjes proberen trekken (kan erg druk zijn) en dan terug de fiets op naar huis. Dussss moest je zin hebben... (kzeg er wel bij dat dat een rotuur is daar om baantjes te trekken maar anders moet ik in het donker terug fietsen).

Hebben jullie een hotel in Rotterdam?

Groetjes en prettig weekend!

Gepost door: INvormTinneke | 12-12-08

tel bijhouden... ik heb om de 100 m een lap afgedrukt en voor de veiligheid iets meer dan 1000 m gedaan zodat ik 100% zeker was dat ik die 1000 zeker had. Dat thuis op de pc gezet en ff nageteld :-)
twas just :-))))

Gepost door: INvormTinneke | 13-12-08

Rotterdam Gisteren heb ik ons ook ingeschreven voor Rotterdam aan de voordeeltarief van € 36 (voor 15/12).
De bevestiging kwam binnen de minuut netjes onze mailbox ingerold.
Toch best eventjes checken.

Gepost door: frank spencer | 13-12-08

Ondanks je drukke agenda , blijf jij het toch maar doen ! Je bent prima bezig ! Ik zal je schema voor januari deze week ééns maken tot Rotterdam ! Als er nog iets speciaals is waar ik op moet letten , hoor ik het wel he !
En de bevestiging van rotterdam had ik ook binnen de minuut !!

Gepost door: coach mario | 14-12-08

Knappe trainingen gedaan, en leuk als ze zo soepel gaan. Dat die 4.30 niet lukte is niet erg, je hebt de training toch perfekt gedaan, en binnenkort dan lukt deze snelheid jouw ook heel soepel!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 14-12-08

Aha, daar komt dus je nick vandaan. Ik had me dat al een paar keer afgevraagd. Btw, bij mij is dat iets gemakkelijker. ;)

Gepost door: Gert | 14-12-08

De commentaren zijn gesloten.