29-12-08

eindelijk beterschap

Ondertussen gaat het al iets beter .. het werd tijd, want verder dan mijn bed en de zetel geraakte ik niet de laatste dagen. Mijn loopje op kerstavond heeft mij geen goed gedaan. Bij vorige verkoudheden ging ik bij een beetje beterschap lopen, wat meestal de genezing nog versneldde. Deze keer niet dus .. de koude is waarschijnlijk op mijn sinussen geslagen. 2e kerstdag kon ik mij enkel rechthouden met pijnstillers. Zaterdag nog niks beter, dus dokter van wacht opgebeld. Direct antibiotica nemen. De kerstdiner bij mijn schoonouders was iets te zwaar, maar Frank kwam mij toch even halen voor  soep en hoofdgerecht. Ik had vooraf een dubbele dosis pijnstiller genomen, en met veel schmink kon ik de schade nog beperken. Ik was wel blij dat ik terug in mijne zetel kon kruipen nadien. Ondertussen heeft de anitbiotica al goed zijn werk gedaan. Vandaag heb ik toch al een beetje huishoudelijk werk kunnen verrichten, al gaat alles wel in "slow motion".

In deze toestand heb ik nog geen moment gedacht aan lopen, wel blogjes lezen en plannen maken voor 2009. Het is wel jammer dat je met dit schitterend weer niet kan of mag lopen. 2 weken vakantie en amper gelopen. Dat had ik mij wel anders voorgesteld. Voor mijn marathon-training zal ik echter wel terug van nul moeten beginnen. Ondertussen heb ik ook een mailtje gekregen van de organisatie van Rotterdam-marathon dat mijn inschrijving gevonden is.

 

20:34 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Beterschap! Mag ik je van harte beterschap! Dat je 2009 beter mag beginnen dan het afsluiten van 2008. We zien elkaar wel eer eens ergens!!

Gepost door: Tiny | 29-12-08

Heel veel beterschap gewenst!!
Jammer dat je niet veel hebt kunnen trainen, maar nog tijd genoeg voor Rotterdam, je zal er zeker schitteren!!

Gepost door: Wendy | 29-12-08

Rotterdam Rotterdam is nog drie maanden, net op tijd dus om het schema op te pikken.
Die twee weken gedwongen rust waren misschien ideaal om alle kleine kwaaltjes aan het onderstel wat extra hersteltijd te geven.
Spoedig herstel !

Gepost door: frank spencer | 30-12-08

Goor de drukte ben ik hier veel te laat mee ! Maar van ons allemaal hier , veel beterschap gewenst !
En wat rotterdam betreft ............zit gij daar nu al aan te denken ? Iemand die een heel jaar met lopen bezig is , heeft maar 7 weken nodig om een marathon voor te bereiden ! Dus stop die bezorgt heden maar vlug terug , en fantaseer maar verder hoe je die gaat winnen ! Of gaat het toch nog net niet zo ver :-) ?
Ik heb hem toch al dikwijls gewonnen hoor in de vroege ochtend uren .
je gaat er een supper goed , sportief jaar van maken !

Gepost door: coach mario | 30-12-08

De commentaren zijn gesloten.