15-02-09

watje

Ja, ik vind van mezelf dat ik een watje ben, eerst de stoere uithangen en zeggen dat je deze week al 28 km hebt gelopen en zaterdag niet uit u bed kunnen en lopen als laatste op het lijstje zetten.

Na een nachtelijke onderbreking, (matthijs was gaat fuifen met zijn klas en kwam midden in de nacht thuis), kon ik zaterdagmorgen mijn bed niet uit. Door een afgelastte match (Matthijs) hadden we de ganse zaterdag vrij en aangezien onze jarige zijn kado nog moest krijgen reden we naar Breda om de winkels af te schuimen. Na de middag terug thuis, gauw naar de winkel en dan naar Lier voor Thomas zijn match. Geen mogelijkheid om te lopen, geen tijd .. na de match was het donker en op zaterdagavond gaan lopen zag ik niet zitten. Dan maar niet lopen. Soms moet je prioriteiten stellen.

Vanmorgen was ik op tijd wakker en vertrokken we, Homer en ik, voor een duurloopje Brecht. Rustig tempo .. tot 13 km liepen we samen en dan splitsten onze wegen. Ik deed er nog 7 bij, Homer liep naar huis, ook goed voor 16 km. Toen ik thuiskwam begon het lichtjes te sneeuwen.

Nu nog even relaxen en straks feesten voor Thomas zijn verjaardag. Dat wordt weer smullen !!!

De komende week zal ik weer mogen puzzelen. Dinsdag en donderdag zijn mijn trainingdagen en net die dagen hebben we late vergaderingen gepland. Misschien dat ik woensdag en vrijdagmorgen ga lopen.

14:35 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Watje ????????????, ja hallo ! als jij een watje bent ,wat zijn dan diegene die hele dagen in de zetel naar soaps kijken ?? (doe dat nu ook reeds 2 weken ;-) ) dat is het nadeel van vrouw zijn wij moeten voor alles paraat staan en dan lukt het dikwijls niet om perfect te trainen ,maar als we maar plezier hebben nietwaar :-) ps Van Harte aan de jarige xxx

Gepost door: Katrien | 15-02-09

organiseren!! Da´s nou precies het probleem ook van de dames die bij mij in de groepen lopen. Organiseren en nog eens organiseren om tijd voor hun zelf te maken. Lukt dat dan eens niet zou ik de laatste zijn die de titel van "watje" wil gebruiken.
Feest ze!!

Gepost door: Tiny | 15-02-09

Het is inderdaad heel moeilijk om al de trainingen goed in te plannen, het is hier soms ook een heel gepuzzel. Maar een watje zou ik je nu toch niet direct noemen hoor, met slaaptekort lopen is ook niet ideaal hé.

Gepost door: Wendy | 15-02-09

een gelukkige verjaardag aan thomas.
En een watje is wel het allerlaatste wat jij jezelf mag noemen .
Je bent zeer sterk in plannen . Dus seze week gaat je zeker lukken !

Gepost door: coach mario | 16-02-09

Marathon lopers zijn NOOIT watjes Edith! ;))

Gepost door: Gert | 16-02-09

Tja werk, kinderen en Homer. Kan me inbeelden dat het niet altijd even gemakkelijk is om alle trainingen in te plannen. Soms wil een mens ook eens relaxen.

Gepost door: Yves | 17-02-09

haha ! Ik zei tegen mijn man : en wat ben ik dan, als Edith een watje is ? "Een lichtgewichtje", zei hij al lachend. Was het maar waar ;-)

Gepost door: Kaat | 17-02-09

De commentaren zijn gesloten.