13-03-09

Rotterdam 22 dagen

Na mijn weekje Wuppertal startte ik zaterdag met de lange intervaltraining, 4 x 3 km aan 5.15, totaal 16 km, niet al te veel problemen.

Zondag was het een regelrechte ramp. Er stond een 25 km lange duurloop op het programma, vol goede moed vertrok ik langs de velden, 10 km tot aan de vaart. Ik had de verkeerde richting gekozen, ik had de wind pal op kop, regen, koud .. verdorie, dan is de goesting wel over, ik hield het een kleine km vol, maar dan liep ik regelrecht naar huis .. geen 25 km, wel 16 km. Zo was ik ook nog op tijd voor de basketmatch van Matthijs.

Maandag rust en maar goed ook, ik ben maandag opgestaan met een stijve nek, dinsdag was het nog erger, pijnstillers, dus heel de avond in de zetel. Woensdag had ik een halve dag verlof voor een duurloopje van 20 km. Met de pijnlijke nek wist ik niet hoe dat zou verlopen, ik liep 19 km en geen pijn. Donderdag, ja lap, weeral miserie, het verkeer rond Antwerpen zat goed in de knoop, dus bleef ik iets langer op het werk, weer niet lopen. Zo kan het niet verder ..

Vandaag klaarde alles weer op, schitterende weer, ik was op tijd thuis, de gasten zitten met een serieuze verkoudheid (hopelijk houden ze hun beestjes bij) dus geen baskettraining, zo had ik meer tijd. Gauw de loopkleren aan en weg, 4 x 3 km training aan 5.15 km/min. Dat gaf weer een goed gevoel. Morgen doe ik mijn lange duurloop, zondag rust. De komende week zal er weer worden geschoven met de trainingen.

Er zijn dus heel veel twijfels, nog maar 22 dagen, het aantal km's per week is pover, de combinatie "werk-gezin-lopen" lukt deze keer niet. De triathlon heb ik al opgegeven, want dat vraagt nog meer training.  

21:44 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Idem dito zie dat je met hetzelfde probleempje zit , ik kan wel de kmters maken maar geen versnellingen (longen niet in top) denk dat we onze gedachten gewoon op "FUN" marathon moeten zetten ...ik ga jou een duwke geven ,trek jij mij wat vooruit :-) DEAL ? geniet van je trainingen das het voornaamste

Gepost door: Katrien | 13-03-09

Je doet dat heel goed Edith. Een marathon voorbereiden in de winter is dan ook veel moeilijker dan in de zomer als het lekker lang licht is.

Gepost door: Gert | 15-03-09

20 dagen Volgens mij zijn het er nu nog 20 ....... Voor je het weet is het zover!

Gepost door: M@urice | 15-03-09

De commentaren zijn gesloten.