28-06-09

druk, plannen, dilemma

Het was weer een bewogen week, veel te veel op mijn agenda, de fiets, einde examen, uitslagen, een kapotte wasmachine .. De inschrijving van Geel dreigde in het water te vallen. Maar toch hoopte ik dat alles wel zou lukken.

Donderdagavond proclamatie Matthijs, met glans geslaagd. Vrijdag werkte ik thuis, de wasmachine werd gemaakt, een kapotte wasmachine net voor vakantie zag ik niet echt zitten. Rond de middag stemde ik even af met de fietsenmaker, het zou krap worden om de fiets klaar te hebben op zaterdag. Daar gingen mijn plannen voor zaterdag. "Bel zaterdag rond middag maar even, dan hebben we een idee van de planning" .. Ja, lap, Geel kon ik wel vergeten. Zaterdagmorgen werd ik, naar mijn normen, vroeg gewekt. De fiets zou in de late namiddag klaar zijn .. wat is  late namiddag. We hadden nog andere boodschappen die dringend nodig waren .. Rond 3u het verlossende sms'je "Fiets Specialized is klaar" !!! Mijn fietskleren, die ik vrijdag was gaan kopen, gauw aandoen en naar de fietswinkel. De fiets stond al klaar en ik mocht hem ineens testen (ik moest wel), het was een kleine 15 km tot bij mij thuis en met enkele ommetjes was dat al gauw 17 km. Graaf fietske !!! Ik was supercontent. Thomas had ook nog wat Kite-materiaal nodignvooraleer op reis te vertrekken. Het zou nooit lukken om op tijd in Geel te geraken. Spijtig want ik had jullie allemaal willen zien, ik wilde nog een laatste wedstrijdje meepikken. Allemaal een dikke proficiat met jullie prestatie en extra dikke proficiat voor de eerste dame, Wendy !! Super gelopen.

fietsVandaag moest ik mijn fietsje uittesten, we reden richting Brasschaat waar de laatste halve triathlon werd "gezwommen, gereden, gelopen" !!! Volgend jaar start Brasschaat met de volledige triathlon. Een mooi toertje van 30 km. Een triathlon staat zeker op het programma (1/8 zal wel voldoende zijn, lopen blijft nog altijd mijn favoriete sport). Daar kwam ik Ilse & Gerry tegen, de tria-maatjes van Tinneke. Bedankt Ilse & Gerry voor de Tria tips. Mijn zomer gaat er toch lichtjes anders uitzien dan de vorige jaren .. tenminste wat het sporten betreft.

Ondertussen staan er al een kleine 60 km op de fietsteller. Lopen is er deze week niet van gekomen. Maar dat maak ik weer wel goed van zodra ik vakantie heb. Nog een weekje werken !!!

21:33 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Het is niet altijd eenvoudig om alles goed te plannen, zeker als je dan ook nog eens afhankelijk bent van derden, maar je hebt allezins goede vooruitzichten.

Gepost door: Marc | 28-06-09

aha , daar zat ge ! Op uw fietske !

Gepost door: coach mario | 28-06-09

Zoals Frank al zei, blits dus! ;))) We hebben jullie gemist in Geel. Alvast een leuke vakantie iedereen.

Gepost door: Gert | 28-06-09

Planningen in de soep gelopen? Waar niet?

Gepost door: Tiny | 29-06-09

tria ahaaaaa ... partner in crime ... ik ga volgend jaar ook de zijsprong richting tria proberen. Misschien kom ik je daar dan wel tegen!?

Gepost door: geert | 29-06-09

Proficiat met je aankoop, als het uitkomt kom ik zeker supporteren tijdens je eerste triatlon!

Gepost door: Wendy | 29-06-09

Er zijn meerdere bloggers die aan de Triathlon denken... best bijzonder en o zo leuk. Alvast fijne vakantie gewenst.

Gepost door: Bjorn | 30-06-09

Keileuk zo'n nieuwe fiets , heb er vorig jaar eentje gekocht ! Heb je der een fotooke van ? gr

Gepost door: jetty | 06-07-09

zelfde ambitie dus maar volgens mij is Brasschaat volgend jaar een kwarttriatlon en geen volledige hoor. Met veel loopgeweld in het centrum en niet in het park. Dus volgend jaar samen aan de start? Groetjes, Steve

Gepost door: Steve | 08-07-09

proficiat met je aankoop!! 'k begin het fietsen ook wel leuk te vinden, ook al is het bij mij begonnen van "moetes", tria doe ik niet (kan niet goed zwemmen en dat er ook nog bij nemen, bovenop fitness, spinning, fietsen en lopen...wordt wat te veel van het goeie ;-)). Veel succes!!

Gepost door: Ruthje | 12-07-09

een triathlon? dat wordt weer een hele uitdaging. Eerst 1/8 en dan maar eens een 1/4 en voor je het weet wil je toch ooit eens een hele doen. Veel succes met al die nieuwe schema's!

Gepost door: Smurfineke | 27-07-09

proberen Edith, ik weet dat je twijfelt ivm Sterke Peer maar... als ik jou was... proef er gewoon eens van!!! Niks te verliezen!
't is echt zo plezant!!! Merci dat je er gisteren was.

Gepost door: Tinne | 02-08-09

De commentaren zijn gesloten.