24-09-09

bijna een maand verder ...

Mijn blogje staat al een tijdje op non-actief .. maar ik niet .. de webloglooptraining in Mol was super, maar een beetje vroeg om dan al een lange duurloop te doen. Door al het gekwebbel vlogen de kilometers voorbij.

Ondertussen wordt er stevig getraind, alhoewel, stevig is misschien wat overdreven. Ik had met mijn verplichte verlofdagen veel meer willen trainen, maar doordat onze oudste aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven begonnen is, moesten er eerst een paar praktische zaken geregeld worden. Het kot in orde brengen in Leuven, kinderen worden groot, maar moederkloek staat toch altijd klaar .. Ik zal me toch moeten aanpassen. Aan de sms'jes en telefoontjes te horen, heeft hij het al aardig naar zijn zin in Leuven.

Zondagmorgen staat al vast in mijn agenda voor een toertje Brechtste Heide, een toer van 23 tot 27 km (afhankelijk van de benen). Mijn intervaltrainingen op dinsdag verlopen niet echt al te best. Meestal doe ik minder intervallen of maak ik ze korter. Afgelopen dinsdag liep ik enkel 10 x 400, inlopen en uitlopen beperk ik tot max 1km.

Gisteren, 20 jaar geleden, was het feest .. bedankt voor de felicitaties op faceboek !! 20 jaar getrouwd .. dat moest gevierd worden. Een dagje verlof, rustig ontbijten en lekker gaan eten. Gewoon ons goesting doen !! En een fiets gaan kiezen voor Frank, nog niet gekocht, maar het zal niet meer lang duren.

Vandaag had ik een dagje "thuiswerken" gepland, dat geeft mij een beetje extra ruimte om de lopen en aangezien er een snelle duurloop op mijn schema stond, ben ik vanmorgen vroeg vertrokken. 18 km aan 5.33 min/km, nadien een douchke en dan werken.

Ik maak nog geen verdere plannen .. eerste die marathon afwerken. Nadien zal het rustig worden, zowel op loopvlak als op blogvlak. Halve marathon in Kasterlee en hier en daar een 10 km wedstrijd zie ik wel zitten.

Tot blogs .. tot gauw.

 

 

20:10 Gepost door edith gijsbregts in Lopen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Eindhoven komt dichterbij hé! Veel succes nog met de voorbereidingen!! En kinderen worden groot hé, zit hier nog met klein prutskes, maar nu ze allemaal naar school gaan is het toch effkes wennen ze!

Gepost door: Wendy | 24-09-09

Ik zie je in Eindhoven weer. Alvast veel succes gewenst!

Gepost door: Tiny | 24-09-09

stilte inderdaad, er wordt hier weinig gepost, maar toch komt je naam en foto regelmatig terug op andere blogs. Dus ja, we kunnen je nog volgen ;-)

Gepost door: geert zelf | 25-09-09

Wij krijgen vooral sms-jes uit Leuven...als ze iets nodig heeft. :)
Zie jullie hopelijk in Eindhoven en later in Amsterdam.
BTW: nog niets geboekt voor Amsterdam. Ben nog niet zeker dat ik het haal, daarom.

Gepost door: Gert | 25-09-09

Je hebt altijd al een druk leven gehad , en het is er nog niet op gebetert . Maar toch blijf je erin slagen om je trainingen goed af te werken . Doe,zo verder ! Amsterdam zal een succes worden en eindhoven weer heel gezellig !!

Gepost door: coach mario | 25-09-09

Normaal bij mij hetzelfde eenmaal per week geraak ik er nog ,we moet de "boel" thuis toch ook nog recht houden hé hi hi , maar tegen Amsterdam stajer toch weer , dat is zeker !

Gepost door: Katrien | 26-09-09

Beetje laat maar toch nog een dikke proficiat met jullie huwelijksverjaardag. Tot in Eindhoven.

Gepost door: Yves | 28-09-09

Proficiat met jullie huwelijksverjaardag. De trainingen lopen alleszins vlot. Tot binnen 14 dagen in Eindhoven, nu is het echt wel aftellen :-)

Gepost door: Herman | 28-09-09

De commentaren zijn gesloten.