08-04-11

In the airport .. waiting ...

Mijn blog wordt verwaarloosd, ik heb zelfs al het idee gehad om mijn blog gewoon te verwijderen en een nieuwe beginnen .. Het is nu 15h en mijn vlucht is pas om 18h .. dus ruim de tijd om een berichtje te schrijven.


Ik weet haast niet meer waar ik geëindigd ben in mijn blogcarriere, maar ik denk dat het ergens te maken heeft mijn mijn knieblessure. De laatste 18 maanden stonden en staan nog in het teken van mijn blessure. Ik begin het stilaan beu te worden. Soms vragen ze mijn of ik ondertussen terug aan het lopen ben en dan moet ik helaas zeggen dat het nog altijd niet lukt.


Ondertussen ben ik stevig (??) aan het trainen voor het Triathlon-avontuur. De zwemloop was de eerste Irongirls wedstrijd op onze planning en de volgende is de 1/8 triathlon in Geel. De zwemloop was een hele ervaring, bij het keren, na 50 meter kreeg ik een enorme slok water binnen, kokhalsen, ademnood .. ik dacht dat ik ging stikken. Het duurde 50 meter om terug op mijn positieven te komen. De rest geen redelijk goed. Ik was zelfs verbaasd over mijn prestatie.
Voor het loopgedeelte had ik geen verwachtingen, geen plannen. Ik zou mijn knie negeren en gewoon lopen, genieten van het lopen. En dat lukte perfect, geen last van mijn knie.
Nadien kwam die pijn weer terug .. om zot van te worden. Ik begin stilaan te denken dat de oorzaak van de pijn ergens anders moet worden gezocht .. verkeerde houding bij het autorijden, blokkage in mijn rug ..

Zondag ben ik naar USA vertrokken voor een weekje business training. De fitness en het zwembad in het hotel zagen er op internet vrij redelijk uit.


Maandag - ik ging met volle moed ging ik naar de fitness, 15 min. Crosstraininer, 10 min loopband. Een beetje pijn, maar niet echt alarmerend.

Dinsdag - zwembadtest. Na 10 minuten was terug op mijn kamer. Een 10 meter bad en water tot aan mijn heup, niet echt een zwembad om te trainen.

Woensdag - fitness, terug op de crosstrainer en de loopband. De knie protesteerde niet en de pijn bleef weg.

Donderdag, ja lap .. keelpijn .. geen fitness

Vrijdag, keelpijn en snot .. geen fitness. De fitness werd dan vervangen door shoppen, King of Prussia is blijkbaar één van de grootste shopping malls in de regio en het was wel degelijk de moeite Ik wil terug lopen en daarom zit er nu ook een nieuwe loopbroek in mijn valies.

 

Maandag mag ik mijn fiets gaan halen (die is momenteel binnen voor onderhoud).

Tot blogs.


21:27 Gepost door edith gijsbregts | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik zal er ook zijn in Geel, veel succes nog met de trainingen

Gepost door: Wim | 09-04-11

nu moet je wel terug gaan lopen, met die nieuwe broek ! Trouwens, je hebt toch hard gelopen op de zwemloop ! De snelheid zit er nog dik in !

Gepost door: kaat | 09-04-11

De commentaren zijn gesloten.